Over ons

Wij zijn Tiara en Rick; een getrouwd koppel midden in de twintig. We hebben Postzegelerop officieel overgenomen van de vorige eigenaren in mei 2023. Postzegelerop is het eerste eigen bedrijfje; een avontuur dat we samen met iedereen aangaan. Wij streven er naar om kwaliteit te leveren; tijdig bezorgen en goede communicatie met de klant. Bij Postzegelerop streven we ernaar om met een klein gebaar bij te dragen aan aangenaam en goed contact tussen elkaar. Met die gedachten leveren we kaarten waarmee mensen contact kunnen leggen onderling; een fijn gebaar dat zegt dat u aan iemand denkt! En dat is waar we naar streven bij Postzegelerop. Een goed gebaar met het versturen van een kaart.

Wij wilden dit mooie stuk ondernemersschap voortzetten. Daarom hebben we ervoor gekozen om een bedrijf over te nemen, omdat het fundament al gelegd is en het succes van dit bedrijf bewezen.

Momenteel doen we daar ook niet aan, maar mogelijk veranderd dit in de toekomst.

In de toekomst willen wij gaan samen werken met Nederlandse kunstenaars en onze eigen kaarten laten bedrukken. Ook willen we de webshop uitbreiden met producten, zoals passende postzegels en kleine cadeautjes, waarmee jij je kaart tot een super gift maakt. Blijf ons dus volgen!

We uploaden met regelmaat nieuwe kaarten zodat de collectie zich uitbreidt, maar bij Postzegelerop gaan wij voor kwaliteit en geen kwantiteit. Wij bieden een selectie van leuke kaarten aan, waarvan wij denken dat jullie die ook kunnen waarderen. Dit is ook een strategische beslissing van ons. Uit onderzoek blijkt namelijk dat consumenten tevredener zijn over een beslissing als het aantal opties kleiner is, maar de kwaliteit hoger. Is er nou een kaart die u als consument écht mist? Neem dan alsjeblieft contact met ons op.

Winkelwagen
De waardering van postzegelerop.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 6 reviews.