Leveren

Hoeveel kost het om een pakketje te laten verzenden?

·      De pakketjes worden als brievenbuspost met postzegels erop geleverd. Hoe meer kaarten er besteld worden, hoe zwaarder het pakketje en hoe meer postzegels er gebruikt moeten worden. De verzendkosten hangen dus af van de hoeveelheid kaarten. Een bestelling bestaande uit 1 t/m 3 kaarten kost €1,99 (incl. btw) om te verzenden. Een bestelling bestaande uit 4 t/m 9 kaarten heeft €2,99 (incl. btw) verzendkosten. Een bestelling bestaande uit        10 t/m 18 kaarten heeft €3,99 (incl. btw) verzendkosten. Een bestelling bestaande uit 19 t/m 60 kaarten heeft verzendkosten van €4,99 (incl. btw).

Hoe lang duurt het voordat mijn pakketje binnen is?

·       Bestellingen worden op maandag t/m donderdag verzonden. Bestelling die voor 11:00 in de ochtend gemaakt zijn worden dezelfde dag op de post gedaan. Bestellingen die na 11:00 in de ochtend worden gedaan, worden de volgende dag op de post gedaan. De pakketjes worden verstuurd door PostNL en het volgende staat op hun website:

“We bezorgen pakketten normaal gesproken op de eerstvolgende bezorgdag (maandag
t/m zaterdag), maar altijd binnen 2 bezorgdagen.”

Als ik een grote aankoop doe of boven een bepaald bedrag uitkom, vervallen de verzendkosten dan?

·       Voorlopig zul je voor elk verzonden pakketje verzendkosten moeten betalen. Misschien dat dit in de toekomst veranderd.

Ik ben niet thuis tijdens de aangegeven bezorgtijd. Wat nu?

·       Onze pakketjes zijn brievenbuspakketjes. Daarvoor hoef je niet thuis te zijn, want die gaan door de brievenus.

Ik heb mijn pakketje niet ontvangen. Wat moet ik doen?

·       Waarschijnlijk is het pakketje dan niet verzonden of is er iets misgegaan tijdens het leveren. Neem gerust contact met ons op, zodat we kunnen nagaan waar de fout ligt.

Retourneren

Wat moet ik doen om mijn pakketje te retourneren?

  • U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Een pakket retourneren kan dus altijd binnen 30 dagen, maar de kosten zijn voor de koper. Meld ons alstublieft dat u het pakketje terug gestuurd hebt via het contactformulier, verpak het pakketje goed en stuur het op naar Nieuwe Kazernelaan 2-D86, 6711JC te Ede.  Zodra wij het pakketje binnen hebben en de producten in onbeschadigde staat hebben ontvangen, storten wij het geld terug binnen 14 dagen.  
Winkelwagen
De waardering van postzegelerop.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 6 reviews.